Mijn naam is Vicente, en ik ben eigenaar van Vfit Heerlen. Ik ben Personal Coach en zelf fanatiek sporter met een achtergrond in Fitness, Kickboksen, Kungfu, Boksen & Tai Chi. Samen met jou wil ik kijken naar welke vorm van beweging bij jou past, onderzoeken waar jouw grenzen liggen en je uitdagen deze te verleggen. 


Inspireren

Ik wil je inspireren om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen, naar je eigen lijf te luisteren en veerkrachtig en energiek in het leven te staan.

Voor wie

Ik ben er speciaal voor:

  • Mensen die extra begeleiding en aandacht willen op weg naar een fitter leven;
  • Mensen die niet alleen willen sporten, maar daarin ook extra aandacht willen voor de mens als geheel (lichaam, psyche en emoties);
  • Mensen die op emotioneel vlak wat vastlopen en zich verder willen ontwikkelen, en leren beter zorgen voor zichzelf;

Fysiek en mentaal gezond

Dat sporten goed is voor je fysieke gezondheid, weet bijna iedereen. Wanneer je kijkt naar de beweegredenen om te gaan sporten, spelen deze fysieke voordelen ook vaak een grote rol: we willen afvallen, sterker worden, onze conditie verbeteren en de kans op ziekten verminderen.

Dat sporten en bewegen ook een grote invloed heeft op onze mentale gezondheid, daar staan we vaak wat minder bij stil. Toch heeft beweging ook invloed op hoe wij ons voelen. Door te sporten, te dansen of gewoon regelmatig te bewegen zorgen we voor onszelf. We worden gelukkiger, voelen  ons weerbaarder en zelfverzekerder en hebben minder last van psychische klachten.

Ik vind het dan ook belangrijk om ons in onze lessen en ons aanbod niet alleen te richten op het fitter maken van ons lijf, maar ook op het versterken van de verbinding tussen lichaam en geest. Het ‘zorgen voor je zelf’ staat bij mij centraal.

 
 
Sluit Menu