Een flink aantal keer is mij ook gevraagd of ik voor de mensen die het druk hebben met werk en kinderen etc. niet iets kon verzinnen. Als ik ergens niet tegen kan is het zien hoe mensen de moed opgeven. Daarom leek het mij een heel goed idee om flexibel sessies aan te bieden.


Flexibele sessies

De meeste mensen die ik spreek hebben het zo gigantisch druk dat sporten vaak het eerste is dat even over geslagen wordt. Als er al gesport wordt is dit vaak doelloos even snel alle apparaten in een fitness-ruimte afgaan. Of thuis even snel wat sit-up’s. Van een plan is dus niet echt te spreken, en de gewenste effecten blijven dus ook achterwege. Ontmoedigd geeft de meerderheid op en ploft met wat snoepgoed  uitgeput op de bank…

Speciaal voor deze groep mensen bieden wij flexibele sessies: op afspraak 20 tot 60 minuten hard werken, zolang als prettig is, maar toch genoeg om doelen te halen; met de planning en aanmoediging van een personal trainer achter je.

I don’t need to prove anything

I’m doing this just for myself

Waarvoor geschikt?

Personal training is onder andere geschikt voor:

  • Afvallen
  • Revalidatie / Blessure-herstel
  • Het verbeteren van de conditie
  • Opbouwen van spierkracht

Persoonlijk plan

Op basis van jouw mogelijkheden en behoeftes werken we samen aan een gericht plan, waarvan elke sessie onderdeel uitmaakt. Personal training is altijd op afspraak, dus elke sessie vindt plaats op een moment dat het jou uitkomt!

Wij beschikken over zowel een binnenruimte als grote privé-tuinen waarin wij individuele begeleiding kunnen geven of met grotere groepen kunnen trainen!

Sluit Menu